GCC Aktiviteter

April 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Om GCC

Greve Cykle Club (GCC) er en cykelklub for licenscykelryttere og cykelryttere med hang til organiseret træning, væddeløb, lyst til et godt fællesskab og ambitioner om at forbedre sig, og en B/U afdeling med fokus på glæden ved cykling og træning.

Klubben der blev stiftet i 1978, har til huse i en gammel spejder hytte der ligger nær ved Karlslunde station. GCC er en forening med ca. 100 medlemmer fordelt i alderen 11-75 år. Det er en seriøs klub, som går op i hård, målrettet men også sjov træning og socialt samvær. Der er træning hele året rundt tilpasset alder, niveau og vejrforholdene.

Der bliver flere gange om året arrangeret cykelcamps forskellige steder i landet og diverse hyggelige sociale arrangementer. GCC afholder hvert år to Medaljeløb, hvor alle børn med interesse for cykelsport kan prøve et cykelløb under ordnende forhold. Der er plads til alle uanset alder og niveau - også selvom man ikke lige har en racercykel.

Flere af GCC's medlemmer kører cykelløb med licens med gode resultater - nogle er endda så gode, at de er på ungdomslandsholdet. En rytter er danmarksmester i U17 og var med til ungdoms OL i sommer.

Vi vil meget gerne sætte mere focus på cykelsportens kvaliteter især for børn og unge, og gøre opmærksom på en sport, som der ikke er så meget opmæksomhed på her i Greve Kommune.

Hvis du overvejer at begynde at køre cykelløb, er her et godt sted at starte. Vi har klubaften d. første mandag i måneden fra kl. 19 i vores klubhus, på adressen Vårgyvelvej 2, 2690 Karlslunde, hvor du er meget velkommen.

Du er altid velkommen til at møde op til en fællestræning, men vi ser gerne at du kontakter en fra trænerteamet i forvejen, så vi kan tage godt imod dig.

Hvad kan GCC tilbyde?

  • Veltilrettelagt træning fra et veluddannet trænerteam med fokus på løbsorienteret præstation og intervaller
  • Træning der garanteret vil løfte dit niveau
  • En B/U afdeling med plads til dit barn
  • Træningslejre og flere årlige fællesarrangementer for både ryttere, børn og forældre
  • Opbakning omkring licenscykelløb

Bank: Sydbank
Reg nr.: 8075
Kontonr.: 0194302
CVR nr.: 31 72 09 90

 

Vedtægter for Greve CC

Bestyrelsen i GCC er : 

Formand : Kristian Elgaard Vollertsen

Kasserer : Søren Christian Thomas

Bestyrelsesmedlem : Thomas Maaløe

Bestyrelsesmedlem : Pernille Bisgaard Rasmussen

Bestyrelsesmedlem : Henriette Grøn El Mahdi

Supleant : Ulrich Feldfos

Supleant / Webmaster: Michael Durin 

Bestyrelsen kan kontaktes via kontaktformen